Ferenc Tamás

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Magyar. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tamás FerencTamás Ferenc vagyok.

A fotográfiával való szerelmem eredetére nem emlékszem, sem arra mikor kezdődött, talán a több önkifejező, idézőjeles művészi érdeklődésem egyik formája. Annyi bizonyos, az ide vezető úton (a számomra fontos technikákat) autodidakta módon sajátítottam el. Szeretném a képeimen keresztül bemutatni a világot ahogyan én látok. Nem szeretek többet bele magyarázni, mint ami szükséges.

Szeretem, pontosabban a do it yourself elvet vallom. Azt hiszem ez is a legjellemzőbb rám, amennyiben magamat egy mondattal kellene leírnom. Ha valakinek köszönetet illene mondanom az Szelevényi Gellért, mert ő volt az aki a közösségi oldalamra (saját szórakoztatásomra) feltöltött képeim okán megkeresett és lehetőséget nyújtott a Memento Mori égisze alatt egy önálló kiállításra. Nekem ez hatalmas dolog volt amiért mindig hálás leszek. Azóta szerencsére volt alkalmam több helyen is kiállítani akár többed magammal. Szóval ez lennék én pár mondatban.