La tarjeta de miembro de la asociación

espécimenLas tarjetas de membresía tienen tres funciones:

espécimenLas tres funciones de la tarjeta es muy útil e importante, pero tal vez no es obvio al primero, por qué útil e importante… Por lo tanto, a continuación explicamos más detalles, cuáles son los objetivos de esta tarjeta.

Tarjeta de membresía

Esta pequeña tarjeta puede ser un símbolo de pertenecer a la asociación, y la tarjeta también puede servir al propietario con muchas cosas útiles – además de ser agradable en el billetera.

Los miembros obtienen descuentos exclusivos al utilizar los servicios del estudio fotográfico Fészek.

 • Estándar alquiler de Estudio: 15% de descuento
 • Tarjeta de membresía del Fészek: 33% de descuento

Tarjeta de prensa

Disculpa, pero esta sección está disponible sólo en Húngaro.

La tarjeta de prensa (a veces tarjeta de periodista) es una herramienta importante del fotógrafo de prensa o del fotoperiodista. Egyrészt ezzel a kártyával könnyen igazolható a szakmai szervezetben (vagy médiumnál) való tagság, másrészt mivel a tulajdonosa dolgozni megy egy-egy eseményre vagy helyszínre így ingyenes (kedvezményes) belépésre is feljogosít – akár oda is, ahová más talán be sem juthat.
Sok esetben nincs szükség előzetes regisztrációra, de egyes rendezvények szervezői csak az előre egyeztetett esetekben bánnak kiemelten a sajtómunkással. Ha használnád a kártyádat nem árt utánanézni, hogy az adott esetben szükséges-e az előregisztráció.

Hol fogadják el a sajtóigazolványt?

 • múzeumok, kiállítások
 • várak, kastélyok
 • sportesemények
 • fesztiválok, koncertek
 • állatkert
 • stb.

Online publikációs lehetőségként ajánljuk saját browser.hu portálunkat, amelyre hivatkozni lehet akár, mint a képek leendő megjelenési médiuma.

EDC tarjeta de descuento

Disculpa, pero esta sección está disponible sólo en Húngaro.

EDC elfogadók
Néhány EDC elfogadó
Az Euro Discount Club egy törzsvásárlói rendszer, amelynek tagjaként (az igazolvány felmutásával) rengeteg (több, mint 1111) elfogadóhelyen kedvezményekhez juthatsz. Ez egy olyan klub, ahol az akciós termékekre is kapsz (fél) kedvezményt!
A marketingesek szerint több százezer forintot is lehet spórolni a kártyával, de szerintünk már akkor is megéri, ha havonta egy-két ezrest sikerül megspórolni…

Sok fontos információt megtalálsz az EDC oldalán:

Az EDC-nél ötféle kártya létezik (Basic, Light, Classic, Silver és Gold), de mi csak háromfélét bocsátunk ki (a Basic és Light kártyákkal nem foglalkozunk, mert azok felhasználása korlátozott).
EDC-logók
A Classic kártya az általános kedvezményeket nyújtja.
A Silver fokozatú kártya annyiban tér el az előzőtől, hogy majd háromszáz helyen dupla mértékű kedvezményt biztosít.
A Gold kártya a Silver fokozatúval azonos kedvezményekre jogosít, ám ennek birtokosai saját vállalkozásukat regisztrálhatják elfogadóként a rendszerben.

Hogy lehet ilyen kártyám?

Disculpa, pero esta sección está disponible sólo en Húngaro.

Három módja van ennek:

 • (rendes/pártoló) tagként vagy
 • tiszteletbeli tagként igényelhető (kisebb költségért),
 • támogatóként vásárolható.

Tagként alapesetben Classic logós kártyát adunk, de azok a tagok, akik kiemelkedően segítik a tevékenységünket, megkaphatják a Silver vagy speciális esetben a Gold kártyát is. (Jelenleg tagok számára a tagkártya ára 4000 forint/év, amely az egyesület költségeit fedezi.)

A tiszteletbeli tagok (akik többnyire külföldön élnek) általában EDC logó nélküli kártyát igényelhetnek. Ebből két típus van, az egyszerű tagkártya és a sajtóigazolvány. Ezeknek eltérő az ára. Érdeklődni az elnökségnél lehet a megrendelés menetéről.

A támogatói kártyáink hamarosan megvásárolhatók online. Ezek a kártyák nem sajtóigazolványok és nem is tagsági kártyák, viszont az EDC összes kedvezményére jogosítanak. A támogatói kártyák megvásárlásával az egyesület támogatható. A magasabb fokozatú kártyák értelemszerűen több anyagi forráshoz juttatnak minket. Köszönettel vesszük, ha többet is megvásároltok ezekből…

Alapszabályunk 2.7-es pontja alapvetően meghatározza a tagsági kártya kibocsátásának körülményeit.